Villa Lidköping BK - Glädje, engagemang, framåtanda!

Svensk elitbandy Svensk elitbandy
Klart: Johan Löfstedt är klar för Villa Lidköping BK

Klart: Johan Löfstedt är klar för Villa Lidköping BK

2018-05-10

Villa Lidköping BK har idag tecknat ett 3-års avtal med landslagsmittfältaren Johan Löfstedt.

 

Johan Löfstedt om sin påskrift för nya klubben;

- Det känns fantastiskt på många sätt. Vi har haft kontakt under en längre period, tyvärr har det inte passat in tidigare men nu passade det väl in. Jag är glad och tacksam över att få denna chansen och det skall bli spännande att få åka ut inför min nya stora hemmapublik. Villa tilltalar mig med ett lag som redan håller en hög nivå, laget är verkligen ett lag och ett starkt kollektiv. Spelare och ledare som attraherar mig och mitt mål om att få spela och vinna titlar med de bästa. Jag hoppas att jag skall komma snabbt in i såväl laget som klubben och bidra med det som jag är bra på säger Johan.

 

Villas klubbchef & sportchef Jonas Johansson;

- De senaste åren har vi jobbat mycket intensivt med vårt projekt ”från 16 till a-lag” för att därigenom få fram spelare från de egna leden. Vi har nu lyckats på ett förtjänstfullt sätt inte bara att få upp spelare i våra seniorlag utan också etablera dem som viktiga kuggar i lagbygget. För herrarnas del har spelare som Martin Karlsson (årets komet), Joel Broberg (årets junior), Ludvig Johansson och William Arvidsson tagit plats i årets trupp, säger Jonas och fortsätter.

- Vi tycker nu därför att det är dags att ta nästa steg, rekrytera in spetskompetens utifrån för att få rätt mix och för att förädla och utveckla vårt spel ytterligare till kommande säsonger. Med Johan i laget får vi in egenskaper som kompletterar oss med skytte såväl utifrån som på fasta, en pådrivare och en fantastisk playmaker. Johan och jag har haft kontakt årligen sedan 2009, men det var först nu det passade in i hans livssituation. Det känns fantastiskt roligt och spännande att vi nu äntligen skall få se Johan i Villatröjan framöver avslutar Jonas.

 

Villas tränare Johan Sixtensson;

- Självklart ett otroligt kul nyförvärv. I Johan får vi en oerhört lättsam, glad och öppen kille som kommer passa utmärkt in vårt lag och vårt omklädningsrum. Sen är det ju en av Sveriges bästa offensiva spelare med ett väldigt brett register som innefattar det mesta som kvick skridskoåkare, sylvass passningsklubba och en riktigt bra skott från båda hållen. Ska bli väldigt spännande att få se och bli en del av Johans utveckling. Han kommer ha massor att ge oss i vårt driv att ta oss framåt och förhoppningsvis kan vi även utveckla Johan vidare. Detta skall bli jättekul!

 


 

comments powered by Disqus

Bandyskolan blir till skridskokul

2018-09-19

Ett koncept som gynnar de allra yngsta - häng med från 12/10, klockan 17-18..


Dam: Landslagsduo klar för Villa Lidköping

2018-09-27

"En av Sveriges största talanger" - Ida Friman och Sara Bergwall klara för Villa Lidköping..


Höjdpunkter: Villa Lidköping - Sandviken (4-1)

2018-10-14

Se alla målen från World Cupfinalen 2018..


Herr: Villa Lidköping vann World Cup

2018-10-14

Villa skrev klubbhistoria när man besegrade Sandviken med 4-1 i finalen..


Villa Lidköping BK vs Sandvikens AIK

2018-10-14

"Man blir tagen" - Vi träffade Martin Johansson och Johan Sixtensson direkt efter slutsignalen..


Försäsongens mästare - del 3

2018-10-12

Se det tredje avsnittet där prickskytte står på agendan..


Annonser

Restaurang Villa
Restaurang Villa

Huvudpartner

Sparbanken Lidköping

Guldpartners