guldfemman logo 4c neg

Utmana varandra och tävla om fina priser – Villa Lidköping dubbelsatsar på Guldfemman

Är du Lidköpings vassaste läktartränare?  Vill du vara med och slåss om äran – och vinna fina priser? Då ska du vara med i Villa Lidköpings “Guldfemman” som den här säsongen finns i både dam- och herrversion. 

2016. Det var senast som Villa Lidköping arrangerade Guldfemman. Den här säsongen är den äntligen tillbaka, tack vare ett fint initiativ av Villa Lidköpings Supporterklubb.

-Vi är inte bara stolta över att kunna presentera möjligheten att bli vår nästa stjärncoach på herrsidan, även på damsidan kan man nu bygga sitt lag som ska vara med och slåss om äran och de fina priserna som ligger på prisbordet, säger Rasmus Abrahamsson, sociala medier- och webbansvarig. 

Förutom den stora äran så kan du vinna följande (två prisbord, ett dam och ett herr):

  1. Säsongskort till 2020/2021
  2. Signerad matchtröja och 2 fribiljetter till valfri hemmamatch 2020/2021
  3. Supporterkit med artiklar från Villa Lidköpings merchandise
  4. Gratis supporterresa till valfri bortamatch

För er som inte vet vad tävlingen går ut på så kommer här en förklaring

Tävlingen går ut på att välja ut dina fem favoritspelare och tävla mot andra ”coacher” om ära, berömmelse och riktigt fina priser. Dina spelare får poäng efter exempelvis mål, assist, matchens lirare, straff räddningar och lagranking (Läs mer om regler och poäng). Du som är med i tävlingen hjälper föreningen ekonomiskt i en tuff vardag. Guldfemman ger nämlingen tillbaka stora delar av pengarna till föreningen.

Spelarna i dam- och herrlaget får poäng för sina prestationer i seriespelet. Detta ger i sin tur poäng till de olika guldfemmorna som är med och tävlar. Den aktuella ställningen kommer hela tiden att kunna följas på Guldfemman.se/Villa och Guldfemman.se/Villa-dam

En guldfemma kostar 160 kr och 80kr går direkt till föreningen. Det är möjligt att göra spelarbyten under säsongens gång, för en liten kostnad, och även här tillfaller en del av intäkterna föreningen.

 

Klicka här för att komma till Guldfemman för Elitserien Herr >

Klicka här för att komma till Guldfemman för Elitserien Dam >


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se