Ny tränare!

Villa Lidköping har gjort klart med en ny tränare.
Det är den gamla Villaikonen och spelaren Mathias Nilsson med dryga 300 matcher och 14 säsonger som spelare, som tar klivet in i Villas ledarstab och bildar en ledartrio tillsammans med Ari Holopainen och Magnus Nordin.

– Vi har jobbat med att Mathias skall ingå i vårt ledarteam sedan i mars/april i år och det känns naturligtvis jätteskönt att allt nu är klart, säger Villas klubbchef Jonas Johansson.
Mathias kommer att vara assisterande tränare och skall i första hand assistera Ari och Magnus vid matcher och träningar, men han kommer också att jobba med praktiska saker kring laget.
Utöver det var ju Mathias en otrolig karaktär som spelare med mycket vilja, energi och känslor på planen, det hoppas vi att Mattias skall ha med sig även som ledare.
– Vi behöver bli bättre på att visa våra känslor både som spelare och ledare, avslutar Jonas Johansson.

Mathias Nilsson kommer att finnas med från och med idag söndag och kontraktet sträcker sig till att börja med säsongen ut.

Det skall verkligen bli jätteroligt och samtidigt en stor utmaning för mig, säger Mathias Nilsson. Jag har ju ingen tidigare erfarenhet som tränare, men jag hoppas att alla mina år som spelare gör att jag ändå har mycket att tillföra, avslutar Nilsson.

Lyssna: Mathias Nilsson: “Ska försöka komma med nya idéer”

Lyssna: Jonas Johansson: “Vi behöver visa mer känslor”