Slider

Mat och dryck

FAB0010

FAB0014

Villa Lidköping vill ständigt utveckla sitt matcharrangemang och lägger därför väldigt mycket tid på planering och utförandet. Under våra hemmamatcher finns det många olika alternativ att få sig en bit mat, en kall dryck eller bara ladda upp inför matchen.

Förutom att ta en hamburgare och en läsk i någon av våra kiosker som finns på både sitt- och ståplatssidan, kan man ladda upp för match i vår restaurang eller i supporterpuben på tredje våning.

Bordsbokning

E-post: boka@nittontrettiofyra.se Tel: 070-420 00 67 Vill man få hjälp med bordsbokning i restaurangen, sittplatsbiljett i arenan samt utskick av biljetter och fakturering kontakta Jakob Kaufmann (073 818 44 12)

FAB0017

Mat och dryck i samband med match

Matchdagar öppnar Sparbanken Lidköping och således våra mat- och barytor 2 timmar före matchstart.

Restaurangen:
Ladda upp inför match i vår restaurang där vi serverar en kvällsbuffé med kaffe på maten. I restaurangen får du alltid besök av hemma- och bortalagets tränare. Och på premiären har vi även besök av Andreas och Thomas Ravelli. timmar med intervjuar tränare på plats restaurang.

Pris: 225kr.
Matchbiljett krävs.

Bandyportöljen (tredje våning)
Ladda upp inför matchen i vår populära Bandyportfölj. En restaurang- och baryta ute i arenarummet, högst upp på tredje våning. Här serveras det alltid en tacobuffé och serveras dryck.

Pris: 139kr.
Matchbiljett krävs.

Logeplan (trerätters meny):
Här erbjuder vi en 3-rätters middag. Förrätt och varmrätt serveras innan match och dessert i halvtidspaus.

Pris: kan variera beronede på logeplats.
Matchbiljett krävs.

Bokad din matplats via: boka@nittontrettiofyra.se eller Henrik Wiberger (070 869 12 78).Vill man få hjälp med bordsbokning i restaurangen, sittplatsbiljett i arenan samt utskick av biljetter och fakturering kontakta Jakob Kaufmann (073 818 44 12).

OBS! Måndag 12 december är det julbord i restaurangen, till en kostnad på 395 kronor. Besök 1934´s sida för information och lunch!

I samtliga av dessa områden gäller 18-årsgräns. (Undantag om man är i sällskap med målsman)