Slider

Mat och dryck

FAB1520

Underhållning Sparbanken Arena Restaurang

Villa Lidköping vill ständigt utveckla sitt matcharrangemang och lägger därför väldigt mycket tid på planering och utförandet. Under våra hemmamatcher finns det många olika alternativ att få sig en bit mat, en kall dryck eller bara ladda upp inför matchen.

Förutom att ta en hamburgare och en läsk i någon av våra kiosker som finns på både sitt- och ståplatssidan, kan man ladda upp för match i vår restaurang eller i supporterpuben på tredje våning.

Bordsbokning

E-post: boka@nittontrettiofyra.se Tel: 070-420 00 67 Vill man få hjälp med bordsbokning i restaurangen, sittplatsbiljett i arenan samt utskick av biljetter och fakturering kontakta Jakob Kaufmann (073 818 44 12)

Lunch och restaurang

På vardagarna erbjuder vi dagens lunch, en buffé, mellan kl. 11.30–14.00.

Matchdagar öppnar restaurangen 2 timmar före matchstart. Vi erbjuder då en bandybuffé till en kostnad av endast 225 kronor (inkl kaffe)! OBS! Undantag vid julbuffén som kostar 350 kronor. Besök 1934´s sida för information och lunch! Här gäller 18-årsgräns. (Undantag om man är i sällskap med målsman)

Logeplan öppnar också 2 timmar före matchstart. Här erbjuder vi en 3-rätters middag. Förrätt och varmrätt serveras innan match och dessert i halvtidspaus.

I Bandyportföljen serveras en härlig grillbuffé med start 2 timmar innnan match.