Villa Lidköping presenterar: P15

Villa/Lidköping BK P15 består av 31st spelare fördelade på 2st lag P15:1 och P15:2. Spelarna som deltager i lagen är födda -97, -98 och -99.

Detta är ett mycket träningsvilligt och glatt gäng vars egna motto för säsongen är:

V= Vilja
B= Bäst
K= Kul

Killarna har 3st träningspasspass på is i veckan men detta kryddas ofta med något ytterligare träningspass (Vi har provat på Brottning, Boxning och Aerobics).

Seriespel är det i 2 olika serier, P15 Region Syd Poolspel samt P15 Västra Götalandsserien. Region syd poolspel innebär lite längre resor men att det spelas 2st matcher per speldag och lag från hela Götaland som deltager. I P15 Västra Götalandsserien deltager lag från Västergötlands bandyförbund samt Göteborgs bandyförbund och denna serie spelas traditionellt med c:a 1 match per vecka.

Utöver seriespelet så deltager vi i DM samt i två cuper, SKOBES Cup i Katrineholm 26-28/12 och Åtvidaberg Bandycup 20-22/1

I och kring laget är vi 9st ledare med olika uppgifter för att odla morgondagens bandystjärnor och det är en förmån att få hjälpa dessa fantastiska spelare som inte bara är duktiga på planen utan även vid sidan av, och vi vågar redan nu utlova att de i dagens a-lag kommer att få se upp om några år ;-).

För er som inte kan vänta tilldess så finns det flera möjligheter att komma och kika på detta fantastiska gäng, se gärna vårt spelschema.

https://www.vlbk.se/p15/tider-scheman/spelschema/

Väl mött!

Denna artikel ingår i en serie där vi kommer att presentera alla ungdomslag som representerar Villa Lidköping BK. Under vintern kommer vi en gång per vecka presentera ett av våra lag här på vlbk.se.

Tidigare lagpresentationer i artikelserien: Bandyskolan, P9, P13, P15, P16

Dela artikeln