nyheter default

Är du vår nye "Lenhult"?

Villa Lidköping söker nu efter dig som önskar vara med och få igång stämningen i vår arena ännu mer på matcherna.

Villa Lidköpings klubbchef Jonas ”Sparris” Johansson förklarar;
– Match efter match samlas tusentals Villafans i vår fina arena, dock önskar vi att större delar av arenan än idag är med och bidrar till att öka stämningen på matcherna. Därför har vi nu bestämt oss för att gå ut brett och kolla om det finns dem som kan tänka sig att vara med och jobba kring matcherna för att skapa stämning i HELA vår arena.

Det behöver inte nödvändigtvis vara en ny Erik Lenhult som joddlar med megafon framför publiken även om det vore härligt att se. Nej det kan lika gärna vara en eller flera (ett kompisgäng) som kan tänka sig att ta rollen att sätta igång med hejja-ramsor på sin sektion.

Jag tror dock att vi behöver minst en men gärna flera som ställer upp och ”ansvarar” för sin sektion.

Det finns ett krav på dessa personer och det är att de bara får framföra positiva och på-hejande ramsor för vårt hemmalag, vi skall sprida positiv energi och glädje här i vår hemmaborg inte avsky och förakt, avslutar Jonas.

De som är intresserade är varmt välkomna att höra av sig via telefon eller mail;

jonas.johansson@vlbk.se , 0510 – 77 12 10

katarina.syren@vlbk.se
, 0510 – 77 13 00

Dela artikeln