Christoffer Norin förstärker Lidköpings AIK

Christoffer Norin som under hösten och vintern varit uthyrd från Villa Lidköping BK till IFK Vänersborg avbryter sitt hyresavtal med Vänersborg och kommer under avslutande del av säsongen att representera sin moderklubb Lidköpings AIK.

Villa Lidköpings klubbchef Jonas Johansson:
– Christoffer har under de senaste veckorna känt att hans energi för uppdraget i IFK minskat och han har på egen begäran valt att avbryta sitt hyresavtal med IFK. Villa har tillsammans med IFK Vänersborg och deras spelarsansvarige Tommy Hjert fört en dialog där man sett till individens bästa kring de sociala bitarna och IFK har ställt sig positiva till denna lösning.

IFK Vänersborgs Tommy Hjert:
– I IFK Vänersborg är vi tacksamma för den tiden som Christoffer varit hos oss och önskar honom stort lycka till i framtiden. Christoffer är en bra kille som varit omtyckt hos oss i föreningen, men i detta läge när Christoffer hade önskemål om att få komma tillbaks till lidköpingsbandyn så kände vi att det var fanns en möjlighet även för oss att tillgodose hans önskemål.

Lidköpings AIKs Per Martinsson:
– I Lidköpings AIK är vi givetvis glada för att Christoffer vill komma tillbaks till LAIK och slutföra denna säsong tillsammans med oss. Vi är också mycket tacksamma för IFK Vänersborgs välvilja och engagemanget som funnits i frågan från Villa Lidköpings klubbchef Jonas Johansson.

Christoffer Norin:
– Jag är glad för den tiden som jag varit hos IFK, det har varit lärorikt och jag har vuxit som person. Samtidigt är jag tacksam för att IFK Vänersborg varit välvilliga till att frigöra mig från det gällande avtalet som funnits då jag känt att orken inte funnits på slutet för att fullfölja detsamma. Villa Lidköping varit med och stöttat mig i processen och det är jag givetvis också mycket tacksam för. Lidköpings AIK är min moderklubb och det känns skönt att få komma tillbaks och att de tagit emot mig så bra. Jag skall försöka att ge tillbaks i form av mycket energi inför avslutningen av säsongen hos dem. Detta blir en bra lösning för alla parter, avslutar Christoffer Norin.
 

Dela artikeln