nyheter default

Nordin: "Vore kul med Vänersborg"

 Villa är semifinalklart efter klara 9–4 (4–2) mot Västerås på lördagskvällen.
Och väl där har man inget emot ett hett derby…
– Spelar inte så stor roll, men vore kul med Vänersborg, säger Villatränaren Magnus Nordin.

Nej, det blev ingen särskilt spännande kvartsfinalserie. Villa höll för favorittrycket och vann lördagens fajt – inför 4 560 (!) åskådare – med stora siffror, vilket innebär att laget spelar semifinal mot antingen Sandviken eller Vänersborg.
– Men vi är inte nöjda. Vi vill ha mer, säger Villatränaren Magnus Nordin.

Det blev alltså tre raka segrar mot Västerås i kvarten och att det var rätt lag som tog sig till semifinal är det få som säger emot.
– De gjorde vad de kunde och gjorde det bra. De la sig aldrig på rygg någon gång, och sen gör vi målen i rätt lägen och behöll initiativet i matchen. Vi skapar oerhört mycket lägen, men dödar inte matchen så det kändes aldrig klart, säger Magnus Nordin.

Därmed kan Villa nu få lite extra vila och prata ihop sig inför nästa utmaning som antingen består i möten mot antingen Sandviken eller Vänersborg.
Och Magnus Nordin ser gärna att det sistnämnda laget står på tur.
– Spelar inte så stor roll, men vore kul med Vänersborg i en semi. En kort resa dit, varför inte, samtidigt har vi ett bra facit mot Sandviken och gjort bra matcher däruppe. Det känns som en okej motståndare. Det är hugget som stucket, säger Nordin.

Mattias Bladh
Twitter: @mattiasbladh
mattias.bladh@vlbk.se

Dela artikeln