Två nya spelarkontrakt klara i Villa Lidköping

 Villa Lidköping BK har gjort klart med ytterligare två spelare för kommande säsong. Med Martin Karlsson – som gjort ett antal inhopp under den gångna säsongen har ett tvåårskontrakt skrivits. Dessutom förlängs kontraktet med Erik Rosengren som varit borta från spel de två senaste säsongerna på grund av två korsbandsskador.
Martin – som fyller 18 år 1 maj – har regelbundet tränat med A-laget och gjorde debut i elitserien vid hemmamatchen mot Sirius dagarna före jul. Sedan har Martin tillhört A-truppen i ytterligare ett antal matcher.
– Det känns jättekul. Att få komma med i Villas A-trupp har hela tiden varit målsättningen, säger Martin.
Bandy har alltid varit sporten nummer ett och han började i skridskoskolan vid tre-fyra års ålder. Villa Lidköping har hela tiden varit klubben för Martin.
Klubbchefen Jonas ”Sparris” Johansson har idel lovord när det gäller Martin.
– Han har visat framfötterna på ett imponerande sätt. Martin är en stor och stark spelare med stor spelförståelse. Detta är också ett bevis på att vi är på rätt väg med vår satsning ”16 till A-lag”.
Martin är mittfältare.
– Jag har alltid varit mittfältare, säger Martin som ser arbetskapaciteten och passningsspelet som sin främsta styrka som bandyspelare.

Erik tillbaka
Erik Rosengren skadades i sista semifinalen 2012 och missade SM-finalen mot Sandvikens AIK. Ytterligare en korsbandsskada har satt stopp för den comeback som både Erik och alla Villaanhängare hoppats på.
Nu är Erik på väg tillbaka och klubben har förlängt kontraktet med ytterligare ett år.
– Vi vet vilken kapacitet Erik har och alla välkomnar honom tillbaka, säger ”Sparris” Johansson och fortsätter:
– Erik är en försvarsklippa med vinnarskalle. Han blir helt enkelt som ett nyförvärv när nästa säsong drar igång.

Dela artikeln