nyheter default

Kontraktsförändringar i A-truppen

 Villa Lidköping BK gjorde på fredagen klart med ytterligare en spelare till den kommande bandysäsongen. Föreningen har kommit överens att förlänga kontraktet med Johan Karlsson ytterligare ett år.
– Det känns jättebra. Villa är en bra förening där det finns möjlighet att utveckla sig och jag tror att vi kommer att få ett mycket bra lag den kommande säsongen, säger Johan som fyller 21 år i sommar. Han kom till Villa från Lidköpings AIK inför den nu avslutade säsongen.
Villa Lidköpings klubbchef Jonas ”Sparris” Johansson gläds åt att föreningen kommit överens med Johan.
– Johan är en stor talang och har mycket att få ut på bandyplanen i framtiden. Det är kul att vi kan förlänga med denne Lidköpingskille och vi tror absolut att Johan kommer att ta ytterligare kliv framåt det kommande spelåret, säger ”Sparris”.

Tack till Henrik och Patrik
Däremot har Villa Lidköping valt att inte utnyttja förlängningsmöjligheterna med Patrik Hellman och Henrik Larsson. Det är lite av två Villaikoner med tio respektive åtta säsonger i elittruppen som nu lämnar föreningen.
– Det är tuffa besked. Vi vill dock passa på att tacka dessa oerhört fina och lojala spelare och önska dem lycka till, säger Jonas ”Sparris” Johansson.
Föreningen uttrycker också förhoppningen att både Patrik och Henrik kan komma tillbaka i någon ledarroll efter avslutad karriär.
– Det här är ett par riktiga Villaprofiler som vi verkligen hoppas på se i andra roller i framtiden, avslutar klubbchefen.
 

Dela artikeln