nyheter default

Kraftverk Skaraborg

Från och med den här säsongen har vi tagit ett helt nytt grepp och bildat ett nätverk med namnet Kraftverk Skaraborg. Här får ni en chans att tjäna pengar och växa tillsammans med oss.
Kraftverk Skaraborg är helt uppbyggt med fokus på affärer.
Via nätverket vill vi erbjuda er minst 20 stycken säljmöten med företag ni själva väljer ut samt lika många affärsmöten ytterligare där ni har en möjlighet att hitta nya samarbetspartners, leverantörer och mycket mer.
Vår förhoppning är att de företag som finns med kommer att täcka de flesta branscher och storlekar man kan tänka sig.
Vi är övertygade om att det finns en bra kontaktyta för er att hitta nya affärer och på så sätt både kunna tjäna och spara pengar.

Vi vill härmed inbjuda dig och ditt företag att medverka på vår första träff som kommer att gå av stapeln Tisdagen den 25 november.
Plats: A-hallen Idrottens Hus
Tid: 8.30–16.00
Kostnad: 5000: – + moms/företag för 2 pers. Fika och en enklare lunch ingår.
Ni har under denna dag en möjlighet till 10 stycken affärsmöten á 20 min. med företag ni själva vill träffa och 10 stycken möten med företag som vill träffa er i syfte att diskutera olika affärsmöjligheter.
Ni bör vara två personer från varje företag för att få bäst utväxling. En med försäljningsansvar och en som har inköpsansvar.
VIKTIGT: Den person som kommer i rollen som inköpare ska ha mandat eller tillgång till en beslutsfattare inom företaget. Tänk på att ni själva vill träffa personer som kan fatta beslut kring det ni har att erbjuda och att ni faktiskt har en riktigt bra möjlighet att spara pengar på att hitta nya leverantörer och samarbetspartners.

 

Er mötesplats
Börja redan nu att planera er mötesplats. Vi ombesörjer med ett ståbord och ni med en roll-up, broschyrer och dylikt.

Frågor och funderingar
Tycker du att detta låter intressant och vill få mer information innan vår stora träff den 16 oktober, är du välkommen till en av våra informationsluncher i samlingssalen i arenan.
Vi bjuder på lunch och informerar samtidigt om nätverksträffen.
Anmäl dig till lunchmöte torsdag 14/8 alt. onsdag 27/8. (Först till kvarn… max 30 pers./lunch) till katarina.syren@vlbk.se
Tid: 11.45–13.00
Plats: Samlingssalen, längst ner på ståplatssidan våning 2.

Anmälan direkt till nätverksträffen den 16/10 skickas via mail till: katarina.syren@vlbk.se
Uppge: Namn på företaget samt kontaktperson. Mail och mobiluppgifter och faktureringsadress.
OBS! Max antal företag är 60 stycken, först till kvarn gäller…

Välkomna med er anmälan!

Jonas Johansson & Katarina Syrén

Villa Lidköping BK

Dela artikeln