Ny medarbetare är klar för laget

 Idag kan vi stolt presentera vår senaste medarbetare till kansli Villa, Rasmus Abrahamsson som är anställd som kommunikatör.

Rasmus är rekryterad ifrån våra egna led och är spelare i Villa J20 och tog studenten i våras. Uppgifterna som Rasmus skall arbeta med är att vara ansvarig för alla våra informationsflöden som finns i föreningen som t.ex. Alla de sociala medier så som Facebook, Instagram, Twitter och hemsidan. Samt en ökad tillgänglighet till alla våra supportrar och partners i hela landet.

Vem är Rasmus "AB" Abrahamsson?
– Jag är en sportintresserad 18 åring som brinner för bandyn och dess uteveckling inte bara på plan utan också utanför. Jag vill kunna erbjuda en större inblick inom föreningen, Villa Lidköping.

Vad tror du att du kan tillföra?
Jag känner att jag kan tillföra mycket nya idéer inom området kommunikation dels för att jag har arbetat med det i skolan och att jag tycker det är ett intressant område i en sådan stor förening som Villa. Jag har även en stor inblick i föreningen eftersom att jag spelar i föreningen. På så sätt kommer det bli lättare att få kontakt med både spelare och ledare.

Vad har du för mål?
Jag är sista års junior och varför inte vinna ett SM guld  Arbetsmålet jag har är att skapa ett större intresse för ungdomsbandyn och juniorbandyn i Villa och försöka få hit mer publik vid t.ex.
Juniormatcher. Det borde fungera i en bandytokig stad som Lidköping. Sen har jag många tankar och funderingar som jag skulle vilja förverkliga inom området sociala medier.

Dela artikeln