Hammarby – Villa Lidköping på Tele2 Arena

Bandyfest på nya nationalarenan – Tele2 Arena

Den 10 december är det dags ingen för en elitseriematch i bandy på Tele2 Arena. Förra säsongen var det Hammarby – Sandviken som gjorde upp i en mäktig match där Sandviken stod som segrare med 2-6 och sedan lite senare samma år kunde stå med SM-guldet i sina händer på just Tele 2 Arena.  Denna säsong är det Villas tur att kliva på finalarenans is några månader i förväg, vi hoppas givetvis att man är tillbaka på samma arena i mitten av mars.

Hammarby – Villa på Tele2 Arena, det luktar en riktig publikfest. Två lag som alltid slåss om publikrekorden och att båda samlas i Tele 2 Arena den 10 december kan erbjuda en härlig tillställning. Förra säsongen landade båda lagen på ett snitt över 3000 personer per match.

– Skall bli riktigt läckert att få komma upp och bekanta sig mer med vår nya nationalarena för Svensk Bandy, jag hoppas inte det blir sista gången denna säsongen heller, säger klubbchefen Jonas ”Sparris” Johansson.

Vi kommer att meddela på vår hemsida när biljetterna släpps. Det är alltså dags redan nu att boka in onsdagen den 10 december. Hammarby Bandy – Villa Lidköping på Tele2 Arena, Stockholm.

 

Dela artikeln