Inför Villa – Bollnäs

Kan Villa slå stjärnspäckade Bollnäs? 

Det närmar sig ännu en elitseriematch i Arenan och det är Bollnäs som kommer på besök till Lidköping och Sparbanken Lidköping Arena. Bollnäs letar lite som Villa fortfarande efter sin form och kommer till Lidköping med ett riktigt stjärnspäckat lag. Före detta Villaspelaren Per Törnberg som har hittat målformen, återvändarna och landslagsspelarna Per Hellmyrs och Daniel Berlin, även landslagsmeriterade Andreas Westh. Fyra spelare som man måste ha ett extra öga på under kvällens match.

Bollnäs startade säsongen med fyra omgångar utan förlust innan man fick se sig besegrade mot regerande mästarna Sandviken i fjärde omgången, detta har resulterat i en fjärdeplats i tabellen. Fyra placeringar längre ner hittar vi Villa som fortfarande har mycket kvar att visa. Man börjar äntligen få ordning på skadorna som belastat laget under en längre period och vi önskar inget hellre än att allting klickar perfekt ikväll när det väntas en härlig publikfest. Tillbaka på planen är Linus Rönnqvist och det blir Johan Karlsson som får vila.

– Johan har känt sig lite sliten och kände att han behövde lite vila, säger tränare Mattias Nilsson i dagens lunchintervju.

Matchen startar 19.00 och det väntas komma en hel del publik, kanske inte så konstigt med tanke på vilka namn som kommer att spela ute på isen ikväll. Det kommer att krävas mycket av Villa ikväll om man ska stå som segrare men man har alla möjligheter att plocka hem två viktiga poäng.  

Inbördes möten Villa – Bollnäs:

2014. Bollnäs – Villa 1:1
2013. Villa Lidköping – Bollnäs 6:3
2012. Bollnäs – Villa Lidköping 4:3
2012. Villa Lidköping – Bollnäs 14:5
2012. Bollnäs – Villa Lidköping 3:4

Som ni ser så har de flesta matcherna mellan lagen varit väldigt jämna. Blir även kvällens match en jämn tillställning?. Det återstår att se.

Matchen kan ni följa på:

http://www.elitrapport.se

http://www.bandypuls.se/bandy/elitserien/bandypuls-direktsander-villa-bollnas (DIREKTSÄNDNING PÅ WEBBEN)

http://nlt.se/sport/1.3585715-18-45-folj-villa-bollnas

https://twitter.com/VillaLidkpingBK

Rasmus Abrahamsson 

Dela artikeln