Villaspelare till landslagsläger

Villaspelare till landslagsläger för P17 & P19

P17:

Sune Gustafsson, Filip Fröjd, Karl Bergstrand, William Arvidsson och Joel Broberg är samtliga kallade till P17-landslagets första träningsläger i Edsbyn. Förbundskapten Magnus Olsson har kallat totalt 30 spelare till Edsbyn i början av december och i truppen finns spelare från Kalix i norr till Vetlanda i söder.

– Det finns även andra spelare som är med i diskussionen om en VM-plats i allra högsta grad, säger Magnus och fortsätter.

– Det här är vårt först steg mot VM i Norge i slutet av januari. På lägret kommer vi att sätta grunderna för det defensiva och offensiva spelet. Vi kommer att ha både is- och teoripass.

P19:

Martin Karlsson, Philip Florén, Christian Älvegran och Anton Sandjö är även fyra spelare som är kallade till landslagsläger, denna gången för P19-landslaget. Lägret går av stapeln i Västerås i början av december och förbundskaptenerna Håkan Rohlén och Sergi In-Fa-Lin har kallat totalt 29 spelare.

– Det här är vårt först år och det är mycket att sätta sig in i. Sergei har haft full fokus på spelarna i söder medan jag tittat på spelare i norra och mellersta Sverige, säger Håkan och fortsätter.
– Vi har ringt och haft bra kontakt med ledare runt om i Sverige.

Håkan påpekar även att det fortfarande finns chans att slå sig in i truppen då det är flera stycken som ligger på gränsen.

Vi önskar alla Villakillar lycka till och hoppas såklart att samtliga får dra på sig den blågula dressen i respektive landslag.

 

 

 

Dela artikeln