Tack till alla som var med på tjejträffen

Tjejträff med bandy

Lördagen den 7/2 var det ett härligt gäng med tjejer i olika åldrar som intog restaurang Villa, närmare bestämt 200 st.

Eventet började redan kl. 13.30 då det fanns en hel del på programmet som skulle hinnas med före matchstart. Efter lite mingel och ett glas bubbel bjöds det på en god buffé. Vi fick därefter besök av en spelartrio som intervjuades från scenen. Till kaffe och kaka var det dags för modevisning, det var Rydéns Fashion på Framnäs som stod för den. Vi fick se ett fräscht varierat vårmode i härliga ljusa färger.

Innan det var dags för att gå ut och följa matchen från en gemensam plats på läktaren, hann vi med dragningar i vårt gratislotteri där bl.a. en lycklig vinnare vann en signerad matchtröja. Presentkort och hårprodukter fanns också på vinstbordet.

Varje tjej fick med sig en goodibag hem, i denna kunde man, förutom ett fint smycke, hitta både värdecheckar och specialerbjudande från flera av våra partners.

Dagen/kvällen blev lång, efter en seger ute på isen underhöll Rockstars i restaurangen. Det blev en bra avslutning på en lyckad bandydag i Sparbanken Lidköping Arena.

Ett stort tack till alla ni tjejer som kom och var med. Hoppas vi ses nästa år igen!

Tack också till Rydéns, Triplus, Gloriosa, Hair Design, Sundlings och MC Donalds som på olika sätt varit med och bidragit till den här kvällen.

Här kan du se fina bilder från modevisningen..

 

 

Dela artikeln