nyheter default

Samarbete Villa Lidköping och Gripen Trollhättan

Villa Lidköping BK och Gripen Trollhättan BK har inlett ett samarbete där förhoppningen är att klubbarnas partner ska ge möjlighet till nya kontakter och affärer.
– Vi tror att detta samarbete ska öppna chanser till nya affärsmässiga utmaningar för många företag, säger Villa Lidköpings klubbchef Jonas ”Sparris” Johansson.
De både klubbarna har sedan tidigare bra utbyte, vilket bland annat inneburit att flera Villaspelare nu återfinns i Gripen för att utvecklas i den miljön.
– På bandyplanen kommer vi förstås att kriga för fullt även i fortsättningen, men kan vi vara med och dela med oss av hur vi arbetar på andra plan är det bra för vår sport i stort, säger ”Sparris”.
Gripens klubbchef Örjan Eriksson gläds också att tankarna om affärsdagar för klubbarnas samarbetspartner nu tar form.
– De senaste två åren har vi satsat på att ge våra sponsorer ett partnerskap värt namnet. Kan vi nu utöka detta att omfatta både Trollhätte- och Lidköpingsområdet finns det bara vinnare, säger Örjan.

Första steget taget
De första informationsträffarna har ägt rum och den idé som lanseras har fått ett bra mottagande från många företagare. Efter semesterperioden blir det nya möten i Trollhättan den 25 augusti och i Lidköping den 26 augusti. Den första stora affärsdagen med deltagare från båda håll äger rum i Trollhättan den 1 oktober. Våren 2016 blir det sedan Lidköpings tur att ta emot deltagarna. Mellan de båda affärsdagarna äger dessutom två affärsluncher rum där klubbarnas samarbetspartner får delta.
– Vi hoppas givetvis att fler än våra nuvarande partner upptäcker detta sätt att träffas för att hitta nya affärsmöjligheter, säger Örjan Eriksson.
De båda klubbcheferna tror också att just kontakterna över kommungränserna kan öppna för spännande nätverk.
– Trestads- och Lidköpingsregionerna har mycket att ge varandra och det är ju inga avskräckande avstånd, säger Jonas.
Örjan Eriksson uttrycker också sin glädje över samarbetet med Villa Lidköping.
– Vi vet att vi har mycket att lära av Villa när det gäller såväl ungdomsverksamhet, marknadsarbetet som att ordna engagemang.
Jonas öppnar också för att Villa Lidköping ska dela med sig.
– Vi gläds åt att Gripen är tillbaka i elitserien. Vi tar gärna emot studiebesök för att berätta om hur vi jobbar, men när det blir fight på bandyplan kommer det givetvis att bli tuffa tag…

Dela artikeln