Final i Vänercupen för J20!

Dags för final i Vänercupen – Villa Lidköping ställs mot regerande mästarna Vetlanda 

När helgen går mot sitt slut så gör även Vänercupen det. Finaldag och placeringsmatcher ska spelas. IFK Vänersborg besegrade Hammarby på förmiddagen (4-2) och innan finalmatchen ska spelas så spelar Motala mot Västerås. 

Finalen som spelas mellan de båda gruppsegrarna kommer att bli en riktigt häftig tillställning. Det är samma lag som stod mot varandra på Tele2 Arena då SM-finalen för juniorelitserien avgjordes. Villa Lidköping slog IFK Vänersborg (5-2) och Västerås (11-5) igår och kvalificerade sig till finalen. Vetlanda spelade en match idag på morgonen mot Motala, seger med 8-4 och en biljett till finalmatchen var säkrad. 

Vetlandas främste målskytt Filip Bringe har inte varit med under helgen men är tillbaka på planen i eftermiddag. Villa Lidköping får klara sig utan Christian Älvegran och Martin Karlsson. 

Som alltid när lagen möts så brukar det bli målfester med fartfylld bandy, räkna med att lagen är riktigt hungriga.

Matchstart: 16.00! 

Dela artikeln