nyheter default

Kvällens webbsändning är inställd!

Staylive informerar!

Att sändningen ska hålla god kvalité – det är vår högsta prioritet. Sändningarna från Lidköping har inte hållit den kvalitén vi och Villa Lidköping efterfrågat och därför agerar vi nu. I detta fall hjälper vi Villa med att anlita produktionsbolag att genomföra sändningarna.

Produktionsbolaget som blivit anlitat för uppdraget har inte motsvarat våra förväntningar. Som en följd av detta har vi gemensamt omedelbart sagt upp vårt avtal med produktionsbolaget.

Vi har tillsatt en ny leverantör för kommande sändningar från Lidköping – men tyvärr inte redan till morgondagens match, Villa – Hammarby. Med tanke på det korta tidsvarslet har vi inte haft möjlighet att tillsätta produktionsbolaget till denna match och sändningen blir därför tyvärr inställd. Detta då vi tillsammans med Villa Lidköping inte kan ge dig den kvalité du förväntar dig.

Vi hoppas på din förståelse. Som en kompensation för detta vill vi självklart ge dig en gratiskod att nyttja på valfri sändning á bandyplay.se: Vid frågor, vänligen kontakta vår support: kontakt@staylive.se eller Pontus Karsbo, marknadsansvarig: 010 10 12 471.

Dela artikeln