Avtackning: Ikväll tackar vi av Jesper Bryngelson.

Innan kvällens match hyllar vi Jesper Bryngelson för sin tid i Villa Lidköping.

Innan kvällens match kommer vi att hylla #21 Jesper Bryngelson. 

Jesper Bryngelson – en av de riktigt stora profilerna i Villa Lidköping BK under många år – kommer att avsluta sin aktiva karriär i moderklubben Nitro Nora BS. Jesper och föreningen har kommit överens om en utlåning för resterande säsong med omedelbar verkan.

Fantastiska år

Jesper ser tillbaka på tiden i Villa Lidköping på ett mycket positivt sätt.

– Det finns mycket härliga minnen och jag är verkligen glad att jag fått göra den här resan. Villa Lidköping kommer alltid att vara klubben i mitt hjärta och jag har många i föreningen, spelare och inte minst publik att tacka.

Så innan matchstart kommer vi att på isen tacka av Jesper för den underbara tiden tillsammans i Villa Lidköping och önska honom lycka till i framtiden. 


 

 

Dela artikeln