Petter Björling klar för två nya säsonger!

Villa Lidköping och Petter Björling – har skrivit nytt tvåårskontrakt

Villa Lidköping BK och Petter Björling har i dagarna skrivit ett nytt tvåårskontrakt.

– Även om det fortfarande är lite tungt att vi inte klarade att vinna SM-finalen känns det bra att veta att det blir fler chanser, säger 24-åringen som kom till Villa Lidköping inför säsongen 2010-11. Moderklubb är Falu BS.

– Petter kom till oss som ungdomsspelare och vi ser honom som vår egen spelare. Att Petter vill fortsätta i Lidköping är givetvis positivt och vi hoppas på många framgångsrika år tillsammans, säger Villa Lidköpings klubbchef Jonas ”Sparris” Johansson.

Under åren i A-truppen har Petter haft olika roller, men under den här säsongen har han etablerat sig som vänsterhalv.

– Ju längre säsong fortsatte växte Petter och var riktigt bra under slutspelet och finalen, säger ”Sparris” Johansson,  som också understryker att Petter  är en lojal lagspelare som passar in mycket bra i Villas lagbygge.

Petter tycker att det är härligt att få tillhöra klubben och ser fram mot kommande säsonger.

– Jag vill också sända en hälsning till alla våra trogna fans. Tillsammans ska vi ta det där efterlängtade guldet.
 


Bengt Andersson
Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

Dela artikeln