Villa Lidköping har ökat publikmässigt!

Villa Lidköping har ökat publikmässigt jämfört med föregående säsong

Villa Lidköping hamnar på 37:e plats i SVT:s publikbarometer för de föreningar som drog mest publik 2015. 106 klubbar har över 1 000 personer/snitt på sina matcher. Fotbollsallsvenskan och SHL dominerar i toppen med Hammarby Fotboll överst med ett snitt på 25 507 åskådare.

Handbollens Kristianstad, speedwayens Dackarna och bandyns Villa Lidköping BK är de klubbarna som slår sig in närmast fotbollen och hockeyns publikmagneter.

Villa Lidköping drar mest i bandyn med 3 229/match, vilket är en ökning med 201 personer och sju procent från föregående säsong. På listan finns ytterligare ett Skaraborgslag och det är IFK Skövde Handboll på plats 74 med ett snitt på 1 542/match.

SVT:s publikbarometer:


 


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

Dela artikeln