P18: laget är klart för finalspelet i Svenska Cupen!

Villa Lidköpings P18 klart för finalspelet i Svenska Cupen!

Samtidigt som våra A-lagsherrar var och genomförde en riktigt bra World Cup-turnering i Sandviken, så spelade juniorerna i Villa Lidköpings P18-lag, Svenska Cupen i Surte.

Laget inledde mot Skövde Bandy på lördagen, en stabil insats och en överkörning med hela 14-0 (2-0). En match som bland annat Victor Peterson blev fyramålsskytt i, Victor gjorde totalt 11 (!) mål under helgen och var därmed också den spelare som gjorde flest mål av alla spelare. Det var totalt 20 lag som spelade runt om i landet och ingen spelare lyckades göra fler mål än Victor.

P&ariaring; lördagseftermiddagen var det dags för den andra matchen, denna gång besegrades hemmavärden Surte BK med komfortabla 8-1.

Samtidigt som Villa Lidköping vann sina två matcher så gjorde IFK Kungälv detsamma. Det blev därför en gruppfinal mot Kungälv i den sista matchen som spelades på söndagen. En match som Villa Lidköping tillslut vann med knappa 2-0.

Helgens bedrift betyder alltså att laget är klart för finalspelet i Sandviken 29-30 oktober. Där ställs Villa Lidköping mot Vetlanda, Edsbyn, Sandviken och Västerås.

SE RESULTAT OCH MÅLSKYTTAR FRÅN ALLA MATCHER HÄR >>> 
 Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

Dela artikeln