Villa Lidköping växer – en medarbetare ut, två nya in!

Klubben har rekryterat på personalfronten: "De kommer båda gå rakt in i vår startuppställning"

Som Villa Lidköping tidigare under året meddelade, så sökte klubben efter en person som kunde jobba med Event och Marknad. Detta är på grund av att dåvarande marknadsansvarige, Albin Rageus skulle sluta.

Nu, några månader senare så står det klart att klubben anställer, inte bara en person, utan två personer som kommer att arbeta tillsammans som ett säljteam med marknad, evenemang i föreningen och konferens i restaurangbolaget.

Villa Lidköping hälsar Minna Rångeby och Sofia Hauge, varmt välkomna in i verksamheten.

– Vi är glada att vi lyckats knyta till oss två så starka medspelare, de kommer båda gå rakt in i vår startuppställning säger klubbchefen Jonas Johansson, och fortsätter;

 – Det var viktigt för oss att hitta personer med bra driv och engagemang, personer som utstrålar mycket energi och vilja, precis som vi i övrigt ska göra i förening.

 När vi nu också har fått fortsatt förtroende att driva arenarestaurangen och därtill konferensanläggningen i arenan via vårt dotterbolag, Villa Restaurang AB, så var det viktigt att se på helheten för koncernen och hitta rätt kompetens när det gäller att jobba mot att stärka vår position gällande såväl marknad som våra event och nya konferensdelen.

Med rekryteringen av Minna och Sofia känner vi att vi får den möjligheten.

Vi kommer också att jobba med ytterligare ett projekt, men det håller vi för oss själva lite till, det blir en nyhet som lanseras under hösten avslutar klubbchefen lite hemlighetsfullt.

Minna Rångeby är idag ägare och driftansvarig på Läcköstrand B & B och konferens, efter ett beslut att sälja företaget så går nu Minna vidare i livet med en anställning på Villa Lidköping BK.

– Eftersom vi har samarbetat mycket med Villa Lidköping genom åren så känns det som jag har bra koll på föreningen och hur mina företrädare jobbat.

Jag har alltid sett det som en positiv klubb med bra framåtanda och det gör det extra kul att nu få vara med som en i teamet, säger Minna.

Hur kommer det sig att blev Villa Lidköping?

– När tjänsten blev ledig så kändes det direkt rätt, passar bra in med min situation i livet och när vi bestämde att vi skulle sälja så känns det skönt att veta vart man ska fortsätta och gå vidare.

Sofia Hauge är idag på STC i Lidköping och arbetar som platschef både i Råda och på Kinnegatan. Sofia har även arbetat med marknad, personal och utbildningar på Nordic Camping, som är en av Sveriges största campingkedjor och har erfarenheter efter att jobbat på hotell och konferenceanläggningar i Åre och fjällvärlden.

– Villa och bandy har varit ett stort intresse sedan jag var en liten tjej, har varit på de flesta matcherna men dock har det blivit mindre sedan jag fick barn, säger Sofia.

Sofia har varit engagerad i klubben tidigare som en ideell kraft på logeplan.

– Det bli kul att arbeta med ett så etablerat och känt varumärke i Lidköping. Att få vara med på resan, driva det framåt och utveckla varumärket ännu mer, det finns alltid mer att göra, säger hon.

Sofia som idag är på STC, har haft kontakt med klubben sedan tidigare, Villa Lidköping och STC Training Club är samarbetspartners.

– Jag tycker det ska bli jättekul att träffa de företag som föreningen samarbetar med. Jag kommer bidra med mycket drivkraft och idéer, jag älskar att komma med nya idéer och sedan att få genomföra dom är det bästa.

Minna och Sofia kommer alltså att fungera som ett säljteam, något som båda två tycker ska bli spännande, roligt och en styrka för verksamheten.

– Det känns som att det kommer bli en styrka att vara ett team, tillskillnad mot att vara själv. Man kommer alltid ha någon att bolla med, någon som kan hjälpa till, komma med nya idéer och vi kan stötta varandra, säger Minna.

I och med de två tillskotten så får klubben en mycket stark uppställning gällande såväl marknad som konferens och event/mässa.

Villa Lidköping hälsar återigen Sofia och Minna varmt välkomna till Villa Lidköping BK!

 


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

Dela artikeln