Supporterklubbens ordförande kan prisas!

Mattias Holmén är nominerad till Årets Fan: "Jag följer Villa varenda sekund".

För fjärde året i rad ger sig Unibet och Glenn Hysén ut på jakt efter Årets fan, ett initiativ som hyllar och lyfter fram alla de fans som bidrar till en positiv supporterkultur. 

– Att utse Årets fan har blivit viktigare och viktigare för varje år och det är kul att supportrarna också får en stund i rampljuset. Det känns görskoj att vi är igång och jag hoppas att vi får se ännu fler nomineringar bland supportrar från de lite mindre sporterna, säger Glenn Hysén, fotbollslegendar och juryordförande för Årets fan.

Syftet med initiativet Årets fan är att lyfta fram och hylla alla hjältar som bidrar till och arbetar för ett schysst supporterskap – En av de nominerade detta året är Villa Lidköpings supporterklubbs ordförande, Mattias Holmén.

– Det skulle vara jätteroligt förstås att bli årets fan, men inte bara för mig, utan jag tänker mest för hela supporterklubben. Det skulle vara en utmärkelse för allihop som gör ett jättearbete med bland annat bortaresor, säger Mattias.

Ja, Mattias och supporterklubben anordnar alltid resor till herrlagets bortaresor, nu även till tre dammatcher.

– Vi försöker alltid att jaga folk till våra bortamatcher, dessto fler vi är ju roligare blir det och det är viktigt att laget på isen känner stödet från läktaren. Denna säsong kommer vi även att åka på tre dammatcher, det är något jag verkligen vill trycka på. 

Har du tänkt åka på någon bortamatch i vinter?
Klicka här och läs mer om priser och datum >>
 

(Här kan du lyssna på en intervju med Mattias Holmén).


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

Dela artikeln