HERR: inför Vetlanda på hemmaplan!

Herrlaget på jakt efter sjunde raka: ”Det kan gå fort”

Idag kommer Vetlanda på besök till Lidköping när det är dags för den sjunde omgången i Elitserien.

– Jag otroligt imponerad, framförallt av det defensiva arbetet. Dom täpper till jättebra, hela vägen framifrån anfallarna ner till försvaret. Sen har vi mycket ljusglimtar framåt också, bland annat Martin Karlsson och Jesper Eriksson som har varit riktigt bra, säger Johan Esplund som har startat säsongen på läktaren.

Hur är det med skadan?

– Skadan visade sex veckor utan spel, men det har gått snabbare än vad vi trott så vi får se om jag spelar imorgon. Det känns konstigt att stå på läktaren, men grabbarna har gjort otroligt bra matcher så det har känts tryggt vid sidan om.

Ja, tryggt är verkligen ett passande ord. Villa Lidköpings herrar har startat säsongen med full pott efter sex omgångar och toppar elitserien. På lördagen kommer Vetlanda till Lidköping i jakten på att bli första lag att ”sno” två poäng från Villa.

– Det har väl startat lite knackigt, dom har haft Johan Löfstedt skadad så det är klart att det har påverkat inledningen. Jag har sett för lite av Vetlanda för att uttala mig om deras spel i år men dom har ju ett bra lag på pappret så det kan gå fort för dom, säger Esplund.

Matchen spelas 17.00 och blir den första utav två elitseriematcher i Sparbanken Lidköping Arena denna lördag. Direkt efter herrmatchen spelar damlaget sin historiska hemmapremiär. Din herrbiljett gäller självklart till den matchen också.

 


Matchfakta:

Match: Elitserien, omgång 7
Lag: Villa Lidköping BK – Vetlanda BK
Var: Sparbanken Lidköping Arena
Tid: 17.00
När: Lördag 18 november
Livesändning: BANDYPLAY >>
Liverapportering: ELITRAPPORT >>
Liverapportering: VLBKLIVE >>

Villa Lidköpings laguppställning:

Laget presenteras på matchdag.


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

 

Dela artikeln