HERR: inför Västerås på lördagseftermiddagen!

Toppmatch i Sparbanken Lidköping Arena: ”Tror båda vill ha ett högt tempo i matchen”

Tätt mellan matcherna och efter torsdagens förlust mot Broberg/Söderhamn så har nu Villa Lidköpings herrlag chans att studsa tillbaka mot Västerås.

– Vi behöver bli lite noggrannare i eget straffområde och få till lite mer längd i anfallen, säger Martin Karlsson inför mötet.

Villa Lidköping var inne i en fin period med 9 poäng av 10 möjliga och 3 av 4 poäng i dubbelmötet med Sandviken. Efter annandagssegern mot IFK Vänersborg bar det norrut och match mot Broberg/Söderhamn. Där kom den första förlusten sedan månadsskiftet.

– Jag brukar ta de rätt hårt när vi förlorar, sitta och grubbla ett tag över vad som gick snett. Men nu med täta matcher har man inget val än att fokusera om, så nu är man revanschsugen, säger Martin.

Västerås kommer till matchen med en stark insats senast, laget vann komfortabelt mot regerande mästarlaget, Edsbyns IF (6-3).

Senast Villa Lidköpings spelade Elitseriebandy mot Västerås på hemmaplan blev det seger med 6-2 i en tempohög match, som alltid när lagen möts.

– Tror båda lagen vill ha ett högt tempo i matchen men dom brukar gå lite rakare till anfall än vad vi brukar.

Lördagens match blir årets sista och sedan är det en dryg veckas spelledigt innan Villa Lidköping tar sig till huvudstaden för match mot IK Tellus.

Matchen startar 17.00 men arenan öppnar redan 12.30 för er som vill gå på Allsvensk bandy. Lidköpings AIK spelar mot Boltic och för 220: – så kan du gå på båda matcherna. Mellan matcherna kommer det att vara flera intervjuer i Bandyportföljen med representanter från Lidköpingsbandyn.
 


 

Matchfakta:

Match: Elitserien, omgång 17
Lag. Villa Lidköping – Västerås SK
Var: Sparbanken Lidköping Arena
Tid: 17.00
Liverapportering: ELITRAPPORT >>
Liverapportering: VLBKLIVE
 >>
Direktsändning: BANDYPLAY >>

Villa Lidköpings laguppställning:
Presenteras senare.
 


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

Dela artikeln