2 1

Nytt säsongskortsrekord!

Nytt försäljningsrekord – Villa Lidköping har sålt fler säsongskort än någonsin: ”Lidköping är fortsatt bandyfästet nummer ett”

Målet inför den här säsongen var tydligt, fler säsongskort än tidigare år för att tillsammans skapa en häftig inramning kring Villa Lidköpings dam- & herrbandy. Nu kan föreningen checka av det målet.

– Det visar att vi är rätt ute i vår satsning på dam- och herrverksamheten, att vi gjort rätt som fortsatt satsa på att etablera oss som ett topplag på både dam- och herrsidan. Det visar också att Lidköping fortfarande är bandyfästet nummer ett, säger Jonas ”Sparris” Johansson, klubbchef i Villa Lidköping.

När seriespelet startade för herrlaget förra säsongen hade Villa Lidköping sålt 2040 säsongskort, nu är alltså den siffran passerad och med 11 dagar kvar till seriepremiären så ligger den på 2100 säsongskort.

– Vi står ödmjuka inför den uppgiften vi har framför oss och det förtroendet vi har fått av våra trogna fans, vi ska bjuda på underhållning i Sparbanken Lidköping Arena även säsong 18/19, avslutar Jonas.

Med ditt säsongskort får du tillgång till samtliga matcher, alltid tränings, cup, serie- och slutspelsmatcher. Både på dam- och herrsidan.

Seriepremiär herr: fredag 19 oktober (Villa Lidköping – Tellus) 19.00.
Hemmapremiär dam: lördag 17 november (Villa Lidköping – Söråkers IF) 15.00.
Se hela spelschemat herr >>
Se hela spelschemat dam >>

Det ger dig även:

• Förhandsinformation
Förtursfakta inför seriematcherna
• Supporteraktiviteter
Fans Day, samtliga säsongskortsinnehavare som bär matchtröja får vid ett unikt tillfälle (matchdag) träffa herrlagets huvudtränare och gå igenom matchen

Säsongskort 2018/2019

Sittplats
Sektion B och C rad 3 och uppåt (3.100:-) – SLUTSÅLT
Sektion A och D samt sektion B och C rad 1 och 2 (2.900:-)

Ståplats
Vuxen (2.200:-)
Pensionär (1.800:-)
Ungdom 13-19 år (1.000:-)

Köp ditt säsongskort här >>
(Sittplats köps via kansliet)


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

Dela artikeln