438366 sor4325 1

FREDAG 26 OKTOBER ÄR DET NY TRÄNING FÖR SKRIDSKOKUL

Bandyskolan blir skridskokul – ett koncept som gynnar de allra yngsta

Villa Lidköping har nu valt att gå med i Svenska bandyförbundets koncept, Skridskokul, ett koncept som gynnar bandyns framtid.

Skridskokul drivs av bandyföreningar runt om i Sverige, genom ett initiativ från Svenska bandyförbundet. Syftet är lika enkelt som givet: alla ungar ska ha rätt att lära sig åka skridskor. Villa Lidköping har nu valt att hoppa på tåget och därför blir nu Bandyskolan till Skridskokul, där flickor och pojkar mellan 2012-2014 tränar en gång i veckan tillsammans.

Nytt för säsong 18/19 är att vi går tillbaka till vår populära träningstid som alltid har varit uppskattad, sedan flera år tillbaka. Skridskokul kommer därmed att genomföras varje fredag mellan 17-18 (med några få tidsändringar, se kalender på skridskokul.se/lidkoping).

Ytterligare en nyhet är att vår huvudpartner, Sparbanken Lidköping, är med och stöttar skridskokul. Detta medför att vi som förening kan erbjuda samtliga barn i skridskokul, fri träningsavgift.

Det som man måste bekosta är medlemsavgiften på 400kr/barn, för att betala avgiften så går man in på länken skridskokul.se/lidkoping och anmäler sig, efter man gjort det får man en länk till Villa Lidköpings betalningssida av Villas Kansli, där skall man slutföra sin betalning.

Deltar man i skridskokul så erbjuds man följande:

-> Skridskokulpaketet (Halsskydd och vattenflaska, pris: 300: -/ då ingår även säsongens matchtröja)
-> Besök på dam- och herrmatch, då bjuds alla barn på korv med bröd, föreningen bjuder även in en förälder till fri entré vid just denna aktivitet.
-> Vid jul så får vi besök av tomten.?
->Ungdomsavslutning

Klicka här för att läsa mer om Villadagen >>
Läs mer om Skridskokul här >>

 

 


 

Dela artikeln