1934 12

V.5: Lunchmeny 1934

Varje vecka serverar 1934 restaurang och konferens lunchbuffé – här är den här menyn för V.5

 

LUNCHBUFFÉ

Måndag

Kött: Ost/baconkorv gurkmajjo rostad lök potatismos
Fisk: Panerad alaska pollock gräslökscreme kokt potatis

Tisdag

Kött: Stekt fläsk löksås brynt potatis
Fisk: Pocherad stillahavsskädda med hummersås och kokt potatis

Onsdag

Kött: Chili con carne med ris
Fisk: Ångad kummel med dragon och vitvinssås samt kokt potatis

Torsdag

Kött: Stekt kycklingfilé med ostveloute samt grönsaksris
Fisk: Stekt strömming med potatispuré och skirat smör

Fredag

Kött: Kalv i dillsås brynt potatis pressgurka
Fisk: Panerad hokifile med kaprissmör och kokt potatis

Veckans pasta

Kyckling purjolök grädde chipotleglace

Sallad, kaffe, paj/efterrätt ingår alltid
Måndag–fredag kl 11.30–14.00
Bordsbeställning: boka@nittontrettiofyra.se
Tel 0510-77 12 15


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

Dela artikeln