V.5: Lunchmeny 1934
/* php edit_post_link(); */ ?>Varje vecka serverar 1934 restaurang och konferens lunchbuffé – här är den här menyn för V.5
LUNCHBUFFÉ
MÃ¥ndag
Kött: Ost/baconkorv gurkmajjo rostad lök potatismos
Fisk: Panerad alaska pollock gräslökscreme kokt potatis
Tisdag
Kött: Stekt fläsk löksås brynt potatis
Fisk: Pocherad stillahavsskädda med hummersås och kokt potatis
Onsdag
Kött: Chili con carne med ris
Fisk: Ångad kummel med dragon och vitvinssås samt kokt potatis
Torsdag
Kött: Stekt kycklingfilé med ostveloute samt grönsaksris
Fisk: Stekt strömming med potatispuré och skirat smör
Fredag
Kött: Kalv i dillsås brynt potatis pressgurka
Fisk: Panerad hokifile med kaprissmör och kokt potatis
Veckans pasta
Kyckling purjolök grädde chipotleglace
Sallad, kaffe, paj/efterrätt ingår alltid
Måndag–fredag kl 11.30–14.00
Bordsbeställning: boka@nittontrettiofyra.se
Tel 0510-77 12 15
Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se