FAB9106

J20 vann kampen om andraplatsen – får möta Sirius i kvartsfinal

J20 vann den sista seriematchen – klättrar förbi Nässjö och slutar tvåa i tabellen

Inför Juniorelitserien sista omgång så var Villa Lidköping tvungna att vinna mot Nässjö för att sluta tvåa i tabellen – vilket man gjorde. En skön seger med 4-2 och nu väntar slutspel med start på onsdag.

Linus Hagman satte matchens första mål och Villa Lidköping hade ledning under stora delar av den första halvleken. Men i matchminut 41 kom kvitteringen, Nässjös Linus Jönsson satte 1-1 och det blev även halvtidsresultatet.

I den andra var det hemmalaget som satte sig i förarsätet, Simon Fröjd dunkade in en hörna och laget var återigen i ledningen. Men likt den första halvleken så kom en kvittering och det var än en gång, Linus Jönsson som gjorde sitt andra mål.

Det gick dom bara två minuter innan Villa var i ledningen igen. William Arvidsson på hörna. Tio minuter senare ökade hemmalaget på ledningen när Tobias Enander satte 4-2 på passning från Alexander Härndahl – det blev matchens sista mål.

Matchen slutade 4-2 och Villa Lidköping kliver in till slutspelet med tre raka segrar.

I kvartsfinalspelet väntar IK Sirius i 180 minuter bandy. Matcherna avgörs enligt ”UEFA-modellen”, vilket betyder att laget som har bäst målskillnad efter 2 matcher, går vidare till semifinal.

Kvartsfinalschema:

Kvartsfinal 1.
IK Sirius J20 – Villa Lidköping J20 (27/2)

Kvartsfinal 2.
Villa Lidköping J20 – IK Sirius J20 (3/3)

Se hela slutspelschemat >>


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

Dela artikeln