124142414

P16 klart för final – ställs mot IK Sirius

P16 klart för Ungdomsfinalen i Örebro – tog sig vidare med matchens sista skott: ”Det var helt sjukt”

Juinorslutspelen är igång och Villas P16 är det första laget att nå finalspel – detta efter en dramatisk och nästan osannolik match mot Falu BS.

I helgen som var har Villa Lidköpings P16 spelat semifinalspel. Efter seger mot Tranås med 8–2 och Västerås med 7–0 på lördagen räckte det med kryss i söndagens avslutande match mot Falun för att Villa skulle säkra en finalplats.

Med ledningen länge i matchen så såg det ljust ut för Villas P16, men efter en snabb vändning från 3-2 till 3-4 i slutet av matchen så blev det plötsligt svart för laget. Men när alla trodde att matchen var slut så stod Jacob Ögren på rätt plats vid rätt tillfället.

Faluns målvakt ska kasta ut bollen men väljer istället att lägga ner det till sin libero, som i sin tur snubblade. Det gav Jacob Ögren öppet mål och kvitteringsmålet var ett faktum. Ett mål som tog Villa Lidköping till finalen i Örebro.

Det var helt sjukt, säger Andreas ”Ingo” Ingemarsson, tränare i Villa.

Finalen spelas mot IK Sirius, lördag den 9 mars, 17.45 i Örebro.

Följ finalen här >>


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

Dela artikeln