FAB4051

Johan Esplund är årets herrspelare

Årets Spelare på herrsidan utsedd – Johan Esplund prisad som säsongens bästa spelare

En dryg vecka efter Villa Lidköpings SM-guld på Studenternas IP så står det nu klart vem som har utsetts till Årets Spelare på herrsidan i svensk bandy.

Juryn, bestående av en blandning av journalister, tränare och andra bandykännare, har utsett Villa Lidköpings offensive stjärna Johan Esplund, med moderklubb Elles IF, till Årets Spelare på herrsidan i svensk bandy säsongen 2018/19.

Motivering:

“Ett offensivt geni som har förmågan att överraska vem som helst, när som helst. Han hotar motståndarna med allt från sensationella dribblingar till briljanta passningar och var en starkt bidragande anledning till att Villa Lidköping BK i år blev svenska mästare för första gången”.

Se en längre intervju med Johan Esplund i spelaren eller klicka här >>


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

0

Din varukorg