mässa1

Fritidsmässan blev en succé – över 5700 besökare under premiärhelgen

För första gången någonsin arrangerades Fritidsmässan av Villa Lidköping Event AB – under mässans tre dagar så besöktes Sparbanken Lidköping Arena av 5714 personer.

– Det har varit en jättebra helg. Såväl besökare som utställare har varit väldigt nöjda och besöksantalet blev 5714 personer, vilket får ses som otroligt bra, säger Jonas Johansson som är en av dom som ansvarar för mässan.

Fritidsmässan är, till en början, en treårsplan med förhoppningar att sedan få fortsätta under många år framåt.

– Besöksantalet visar ju på att det finns ett stort intresse för en sådan här mässa. Det är en mässa som är för hela familjen och som ger inspiration om hur man ska stimulera sinnet för fritidsaktiviteter.

Det står alltså redan nu klart att Fritidsmässan kommer tillbaka 2020 och 2021. Nästa års mässa blir den 3-5 april i Sparbanken Lidköping Arena.

– Med tillförsikt ser vi fram emot 2020. Då är mässan en vecka tidigare. Men vi får säga, för att vara ett startår, så var det här en formidabel succé, avslutar Jonas.

Villa Lidköping Event AB och Fritidsmässan vill tacka alla besökare och utställare för en fantastisk helg och hoppas på återseende nästa år.

Följ Fritidsmässan på Facebook >>
Följ Fritidsmässan på Instagram >>

mässa 2 mässa1 mässa3  mässa5


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

0

Din varukorg