sem6

Villa Lidköping arrangerade seminarium – näringsliv och idrott i världsklass

Sverige är ett litet land med historiskt sett stora framgångar på den internationella scenen inom både företagande och idrott – Vad det kan bero på diskuterades vid ett seminarium mellan näringsliv och idrott

Vad är framgångsfaktorerna för att vinna affärer och mästerskap? BETA Team Performance lanserade våren 2018 en studie som handlar om mötet näringsliv och idrott. Vad är likheterna och vad är olikheterna?

Vilka framgångsnycklar kan ni kopiera och använda på just er hemmaplan för att öka ert bolags framgångar och lönsamhet? Grund till studien är BETA Performance Index som lanserades i januari 2014 med tidningen Chef.

Tisdag 21 maj arrangerades ett seminarium där BETAs resultat av den första studien, diskuterades. Villa Lidköping BK och Djurgården Hockey är två elitlag som deltog i studien och båda föreningarna fanns med på scen denna dag. Med fanns också Skandia Elevator som representant för Näringslivet.

Detta seminarium arrangerades av Villa Lidköping, BETA Team Performance, Convinto och Tillväxt Lidköping.

På Scen fanns:
– Jonas ”Sparris” Johansson (klubbchef), Johan Sixtensson (tränare) & Martin Karlsson (spelare) – Villa Lidköping.
– Joakim Eriksson – Sportchef Djurgården Hockey.
– Joakim och Jonas Larsson – Vd & vVD Skandia Elevator.
– Maria Källsson, VD Tillväxt Lidköping
– Thomas Viksberg – Coach Convinto
– Peter Wallin – Moderator BETA Team Performance

sem5

sem2

sem3


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se