FAB3494

Supporterklubben visar plusresultat: ”En bra säsong även för oss”

På måndagskvällen var det dags för Villa Lidköpings supporterklubbs årsmöte där man sammanfattade säsongen 18/19.

Det var ett välbesökt möte med positiva besked från supporterklubben där man bland annat presenterade ett plusresultat på 18 800kr. På plats fanns även herrlagets huvudtränare, Johan Sixtensson, som var väldigt imponerad över det arbete som görs i supporterklubben.

– Vilket jobb och engagemang dom lägger ner för klubben. Jag är otroligt imponerad och jag vet att jag pratar för alla, i och kring herrlaget, när jag tackar ödmjukast för all tid ni ger och offrar för föreningen, säger Johan Sixtensson.

Under mötet omvaldes ordförande, Mattias Holmén och ledamöter samt några fyllnadsval. Roland Gustavsson och Moa Hörling valde att tacka för sig. 

– Först vill jag tacka alla som arbetat med oss under vinter och alla som rest med oss, det har varit en bra säsong även för oss. Vi får även tacka Roland och Moa för den tid dom var med i styrelsen och det fina jobbet som dom lagt ner, säger ordförande Mattias.

Styrelsen ser ut på följande sätt:

Mattias Holmen (Ordförande)
Ida Linderoth (V. Ordförande)
Freddie Nylund (Kassör)
Petra Carlsson (Sekreterare)
Elin Unger (Ledamot)
Magnus Andersson (Ledamot)
Jakob Öster (Ledamot – nyvald)
Axel Hörling (Klackrepresentant – nyvald)


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se