1

Första träningsmatchen inställd – istället blir det provsmak inför annandagen mot AIK

Herrlagets träningsmatch mot Hammarby inställd  – nytt motstånd i form av AIK: ”Det blir ett provsmak inför annandagen”

Villa Lidköpings herrlag skulle inleda träningsmatchandet mot Hammarby den 31 augusti. Så blir det inte. Hammarby har begärt sitt aktiebolag i konkurs och en av följderna är att elitserielaget inte kan träna eller spela tillsammans under augusti månad.

– Hammarby är satta i karantän för att komma åt den statliga lönegarantin vilket gör att vi inte kan möta dom i augusti. Det är såklart tråkigt med svarta rubriker, för svensk bandy i allmänhet och tråkigt för oss i synnerhet när vi inte får den matchen som vi planerade, säger Jonas Johansson, klubbchef.

På matchtiden som herrlaget skulle mött Hammarby kommer nu istället damlaget spela mot Hammarbys damallsvenska lag. Villa Lidköping kommer att matcha ett mixat lag med spelare från det allsvenska laget och elitserielaget.

Den matchen startar som sagt 15.00 (31/8), i Sparbanken Lidköping Arena.


AIK Bandy på besök

Träningsmatchandet kommer istället starta mot Elitseriens spännande nykomling i form av AIK Bandy. Ett lag som värvat världsspelare som Pavel Ryazantsev, Alexandr Kim och Patrik Nilsson.

– Vi är glada över att få presentera det här mötet med AIK, det är en spännande nykomling med flera väldigt duktiga bandyspelare. Det blir ett litet provsmak av vad annandagen har att erbjuda, säger Jonas Johansson, klubbchef.

Matchen kommer att spelas den 4 september, 19.00 i Sparbanken Lidköping Arena.

Köp ditt säsongskort och få alla träningsmatcher på köpet >>


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

Dela artikeln