Barn som spelar bandy

Välkommen till skridskokul 2019 – vi startar 11 oktober

Dags för ny säsong med Skridskokul – vi välkomna nya som gamla

Fredagen den 11 oktober startar vi en ny säsong med Skridskokul. Vi hoppas att just du vill vara med på världens roligaste Skridskokul tillsammans med oss i Villa Lidköping BK.

Nya som gamla är hjärtligt välkomna och inga direkta förkunskaper krävs, vi uppmanar dock alla att ha med sig skridskor, hjälm och halsskydd.

Skridskokul startar upp säsongen, fredagen den 11/10 kl. 17.00–18.00.
Första tillfället samlas alla barn och föräldrar på ståplatsläktaren kl. 16.30 för lite information.

Villa Lidköping bjuder på kaffe till alla föräldrar!

 

Utrustning

Är det så att man är i behov att låna utrustning så finns Fritidsbanken i Lidköping, se länk för öppettider: https://www.fritidsbanken.se/fritidsbank/lidkoping/

Vid dem första tillfällena har Villa Lidköping tagit fram ett bandypaket, innehållet i det är ett halsskydd samt en vattenflaska. Pris för detta bandypaket är 250kr. Betalning sker via swish.

 

Betalning

De första tre tillfällena så får man prova helt kostnadsfritt, efter det tillkommer en avgift på 400kr – vilket är medlemsavgiften i Villa Lidköping. I den avgiften ingår det licens för barnet men även en rad olika medlemsförmåner.

Läs mer här: https://vlbk.se/2019/09/11/villa-lidkoping-ar-en-familj-for-alla-bli-medlem-i-varldens-storsta-bandyforening/

 

Vi uppmanar föräldrar att gärna hjälpa till på isen, krav förutom att skridskor, är att bära hjälm.

För mer information eller frågor:
skridskokul@vlbk.se


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se