43384941 2209453275795930 1732063961475448832 o

Villadagen 2019 blir den största någonsin

Villadagen 2019 – större än någonsin

Lördagen den 5 oktober är det dags för Villadagen 2019 och det här året satsar vi större än någonsin. Vi välkomnar hela Villa Lidköpings verksamhet och visar upp den på Framnäs badet.

Ta vara på chansen att exempelvis utmana dina idoler i fotbollsdart eller varför inte testa om du kan sätta en straff på en av A-lagsmålvakterna?

Vi dukar upp med:

Hoppborgar
Mat och dryck
Fotbollsdart
Tävlingar
Popcornkalas
Intervjuer på scen
Skott på A-lagsmålvakterna
Hinderbana
Bytarbord
Stafett
Chokladhjul med chans till stjärnvinster

asfssaas

Vi kommer med andra ord att bygga upp ett maffigt Villaland där du inte kommer missa att det är Villa Lidköping som startar igång en ny säsong.

Vi välkomnar alla spelare, ledare, föräldrar, funktionärer, styrelse och kanslipersonal att starta igång en ny säsong tillsammans, på en plats där vi har något för alla. Vi ser att man som förälder är kvar hela förmiddagen tillsammans med sina barn. Det här är en dag för hela familjen, det är vi tillsammans som är Villa Lidköping BK.

Samtliga våra A-lagsspelare kommer att vara på plast som faddrar för att ta hand om era barn på bästa sätt.

Var: Framnäs Badplats (gräsytan).
När: 5 oktober
Tid: 09.00 – ca 12.30
Anmälan: anmälan sker via er lagsida på www.laget.se/vlbk

 

Bytarbordet

Vi kommer att ställa upp ett bord där du kan lägga utrustning som du vill sälja eller så går du förbi och handlar något du saknar.

(Märk din vara med swishnummer och pris, efter dagens slut så tar man med sina varor hem. Kvarlämnade saker tillfaller Fritidsbanken)

 

Föräldrainfo

Klockan 10.00 bjuder vi på kaffe och bulle samt ger er den senaste informationen inför den stundande säsongen.

 

Chokladhjul och kast med boll likt nöjesparkerna

Har du alltid tur i spel? Tack vare vår samarbetspartner Skara Sommarland så kommer vi att erbjuda chokladhjul med chans till stjärnvinster samt kast med boll. Vi tar emot både kontant och swish.

Eftersom vi lever i Sverige så kan vi aldrig vara säkra på vilket väder som vädergudarna bestämmer sig för. Vi rekommenderar därför kläder efter väder.


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

Dela artikeln