kenth lindström 1

Villa Lidk̦ping șrjer РKenth Lindstr̦m har avlidit

Det är med sorg som vi mottagit beskedet om Kenth Lindströms bortgÃ¥ng – VÃ¥ra varmaste tankar gÃ¥r till hans familj i denna svÃ¥ra stund

Kenth var ordförande i Villa Lidköping BK mellan åren 2001-2007 och hade också stor del i att få ordning på den ekonomiskt svåra situation som vår klubb genomled under dessa år med dess kulmen säsongen 2004-2005.

Efter ordförandeskapet har han i sin roll som kommundirektör och genomförare av politiska beslut varit mycket betydelsefull i byggandet av Sparbanken Lidköping Arena. En byggnad som har betytt mycket för föreningens utveckling till att bli en toppklubb inom svenskbandy, men som också kommer betyda mycket för föreningen även i framtiden.

På senare år har Kenth varit ideellt engagerad som valberedningens ordförande, i vår pensionärsgrupp klubb 1934 samt som logevärd vid herrarnas hemmamatcher.

Kenth har också genom åren lett ett antal årsmöten som ordförande, det gjorde han också vid årets möte som var föreningens 85:e i ordningen det första som Svenska Mästare, det måste värmt hans stora Villahjärta något alldeles extra!

Allt detta har han skött med stort engagemang.

Kenth ledarskap utstrålade en pondus som gjorde de flesta i hans omgivning lugna och redo för att ge och ta.

Villa Lidköping BK kommer att sakna Kenths klokskap, humor, diplomatiska förmåga och bandykunskap.

Vila i frid vår vän…

Rogher Selmosson, Ordförande
Jonas Johansson, Klubbdirektör

Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

Dela artikeln