FAB0760

Villa Lidköping söker ideell arbetskraft

Vill du arbeta i världens största bandyförening och ta del av vårt stora nätverk? Vi behöver din hjälp på flera olika platser kring vårt matcharrangemang.

Vill du arbeta på logeplan eller med media? Den 2 november startar Villa Lidköpings elitseriesäsong och vi söker dig som vill areta ideellt på logeplan eller med våra medier.

 

LOGEPLAN:
Här söker vi dig som är serviceintriktad, lösningsfokuserad och nära till skratt. Logeplan öppnar alltid två timmar innan matchstart och där serveras det en trerättersmeny. 

Är du intresserad eller vill du att vi berättar mer? Skicka ett mail med lite mer information om dig själv till henrik1934@vlbk.se.

Rollen är på ideell basis men kommer att ge dig fritt inträde till föreningens samtliga herr- & dammatcher kommande säsong. Den ger också möjlighet till att ta del av Villas nätverk med andra funktionärer och de gemensamma aktiviteter som görs för våra funktionärer, samt minnen för livet.


MEDIA: 
Villa Lidköping växer och söker nu efter förstärkning i mediagruppen. Personen/personerna vi söker skall kunna filma/fotografera (enkel nivå), behärska sociala medier och skrivande av intervjuer/texter/artiklar.

Rollen är på ideell basis men kommer att ge dig fritt inträde till föreningens samtliga herr- & dammatcher kommande säsong. Den ger också möjlighet till att ta del av Villas nätverk med andra funktionärer och de gemensamma aktiviteter som görs för våra funktionärer, minnen för livet samt att komma nära inpå Villa Lidköpngs A-lagsspelare.

Är du intresserad eller vill du att vi berättar mer? Skicka ett mail med lite mer information om dig själv till rasmus.abrahamsson@vlbk.se.

FAB5615


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

Dela artikeln