nissmo

Till minne av Jonas Nissmo

Det är med stor sorg i våra hjärtan som vi mottagit beskedet att vår tidigare medarbetare och vän Jonas Nissmo somnat in efter en tids sjukdom.

Våra varmaste tankar går till hans sambo Caroline och barnen, övrig familj, släkt och många vänner i denna svåra stund.

Jonas drev som det då hette, Restaurang Villa (Nu 1934 restaurang & konferens), anställd av föreningen, från det att den var nybyggd 2009 fram till sommaren 2016 då han startade sin egen verksamhet. Han var med om att bygga upp verksamheten från grunden och med hjälp av hans entusiasm och hårda arbete skapades den plattform som vi än idag har stor nytta av, en av Lidköpings populäraste mötesplatser.

Vi minns Jonas som en superentreprenör utöver det vanliga, ingenting var omöjligt! Hans energi och glöd att alltid leverera och göra sitt allra bästa var unikt.

Det var alltid enkelt att ha med Jonas att göra. Han var uppskattad och omtyckt av alla, glad och positiv och såg alltid en möjlighet och lösning på varje utmaning som fanns, energisk är ett av de mest talande orden för hur han var som person.

Jonas lämnar ett stort tomrum bland oss vänner i Villa Lidköping. Hans kapacitet, förmåga och härliga personlighet är oersättligt.

Villa Lidköping sörjer sin vän, vila i frid

Jonas Johansson
Klubbdirektör Villa Lidköping

Rogher Selmosson
Ordförande Villa Lidköping

Lennart Johansson
Villa Lidköpings styrelse 


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se