SOR1998

Herrlaget kryssade mot Sandviken

Ett segstartat Villa tog en poäng mot Sandviken: ”Satt kvar i bussen”

Underhållning! Ett ord som publiken tog med sig hem efter 4-4 mellan Sandviken och Villa Lidköping.

Ja, tabelltrean Sandviken visade prov på vass form. Villa fick kämpa för varje centimeter och det stod 1-2 paus.

– Vi satt kvar i bussen i första och gav inte varandra någon energi alls. Men ändå skapar vi bra lägen, en konstig match, säger tvåmålsskytten Jesper Eriksson.

Direkt i den andra halvleken kvitterade Jesper Hvornum och i matchminut 65 kom även hemmalagets ledningsmål —  av Daniel Berlin.

William Arvidsson dunkade sedan upp en hörna och kvitterade för Villa Lidköping innan Sandviken återigen tog ledningen. Daniel Berlin fick en passning av Erik Säfström och skickade upp ett stenhårt skott i krysset.

Det skulle dock bli Villa som fick sista ordet i matchen när Jesper Eriksson klev fram i den 88:e minuten och kvitterade till 4-4.

Bandy

– Elitserien –

Sandviken-Villa Lidköping

4-4 (1-2)

0-1 Joel Broberg (12), 0-2 Jesper Eriksson (17), 1-2 Daniel Berlin, hörna (24), 2-2 Jesper Hvornum, hörna (50), 3-2 Daniel Berlin (66), 3-3 William Arvidsson, hörna (79), 4-3 Daniel Berlin (86), 4-4 Jesper Eriksson (88).

Hörnor: 14-6 (8-1).

Utv, Saik: Ingen. Villa: 3×10.

Domare: Mikael Hillerius.

Publik: 1 426.

Villa: Jesper Thimfors – Petter Björling, Martin Andreasson, Ludvig Johansson, Sune Gustafsson, Joel Broberg – Johan Löfstedt, Martin Karlsson, Johan Esplund – Joakim Andersson, Albin Thomsen. Avbytare: William Arvidsson, Jesper Eriksson, Alexander Härndahl, William Åhman (rmv).