FAB3994 1

Slutspelsnyhet: vi liverapporterar alla matcher på webben med start ikväll

Villa Lidköping kan stolt presentera en nyhet till sin följare inför slutspelet – samtliga matcher kommer liverapporteras på vlbk.se

Här är nyheten för alla bandysupportrar som inte har möjlighet att följa Villa Lidköping på plats eller via webb-sändningarna på sportbladetplay/bandyplay – alla Villas slutspelsmatcher går att följa via liverapportering här på vlbk.se

-Vi har jobbat ett tag för att hitta ett smidigt verktyg för den här typen av tjänster. Det känns bra och viktigt att kunna erbjuda våra supportrar allt från våra matcher. Man glömmer lätt, trots sociala mediers framfart, att alla inte har den typen av digitala kanaler. Det här är ett steg för oss att hitta dom personerna och vi vill givetvis att så många som möjligt ska följa våra matcher. Även om vi helst ser dom på arenan, säger Rasmus Abrahamsson, sociala medier- och webbansvarig. 

Kvällens kvartsfinal mot AIK Bandy blir först ut i liverapporteringen och du kan följa matchen med start  19.25.

Klicka här för att följa liverapporteringen >>


 

Dela artikeln