SOR9405

Dramatik när P19 tog sig till Studenternas

”Vi ska upp till Uppsala och vinna den matchen” – Villa Lidköping besegrade Edsbyn och är klart för SM-final på Studenternas 

4-4 och 4-3. Där har ni siffrorna som tog Villa Lidköpings P19 till SM-final efter semifinalseger mot Edsbyn. Nu väntar Vetlanda BK på Studenternas den 20 mars.

Med tretton minuter kvar av den avgörande semifinalen så var det bortalaget Edsbyn som var finalklart. Det skulle dock inte bli sista ordet. Villa Lidköping vände runt på matchen efter kvittering av Simon Fröjd på en hörna och ett ledningsmål av Melker Broberg.

Med fem sekunder kvar av matchen fick Edsbyn en hörna och dommaren signalerade för ”ett skott”. Om inte dramatiken var hög nog? Det var knäpptyst i Sparbanken Lidköping Arena när bollen kom inrullandes men när sedan William Åhman räddade med en benparad så utbrast arenan i full glädje.

Villa Lidköping är klart för SM-final den 20 mars och där möter man Vetlanda. 

 


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

Dela artikeln