BLÅ 111

Just nu: #Blåhjärtat har samlat in över 265 000:-

Villa Lidköping behöver alla sina blåa hjärtan  – var med och täck dom stora ekonomihål som coronaviruset kommer att orsaka föreningen

Nu står det klart att Sverige låser alla stora arrangemang. Det här betyder att Villa Lidköpings semifinalmatcher på hemmaplan kommer att spelas inför tomma läktare. Något som påverkar föreningens ekonomi drastiskt. 

Under det första dygnet har kampanjen #Blåhjärtat inbringat hela 265 000:-. Villa Lidköping vill rikta ett stort och ödmjukt tack till privatpersoner, partners och alla ni som varit med. Kampanjen fortsätter säsongen ut.

Kampanj Blåhjärtat har nu gått över 265 000:-

Villa Lidköping har valt att starta en insamling vid namn #Blåhjärtat. Ett omfattande arbete har redan startats där klubben kommer att vända på alla stenar och tillsammans med sina anhängare, spelare, personal, medlemmar, supportrar och partners, samla in medel för klubbens framtid.

Det är ingen hemlighet att klubbens ekonomi kan stå och hänga på omsättningen av matcharrangemangen (semifinalerna) samt kommande event i Sparbanken Lidköping Arena.

Därför behöver vi nu din hjälp.

swish blå hjärtat

 

Swisha valfritt belopp till 123 349 92 66 och märk med ”Blåhjärtat”

 


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

Dela artikeln