100645727 609447022996499 699534874121338880 n

Välkommen in i gemenskapen – säkra ditt säsongskort idag

Säkra ditt säsongskort till en ny säsong – idag startar nyförsäljningsperioden 

Förnyelseperioden är över. Idag startar nyförsäljningsperioden av säsongskorten, på både stå- och sittplats. 

-Vi har haft besökande på kansliet i princip all öppen tid sedan möjligheten att förnya årskorten startades. Det känns såklart skönt att våra supportrar visar sitt blåa hjärta, speciellt i dessa ovissa tider. säger Jonas “Sparris” Johansson, klubbdirektör.

Från och med idag kan du som förnyade din sittplats, byta den mot en bättre och du som inte har köpt säsongskort kan göra det. Kansliet håller öppet 09.00 – 13.00, måndag – torsdag. Men du kan även köpa säsongskort på ståplats, via webben.

Köp ditt säsongskort här och bli en i gemenskapen

Det har varit flera frågor angående köpet av säsongskort och följderna av covid-19. Här är klubbdirektörens senast tankar kring frågorna. 

-Vår förhoppning är såklart att allt så snart som möjligt skall återgå till ”normalläge”, men skulle det visa sig att enstaka matcher eller delar/hela säsongen kommer genomföras utan publik kommer vi såklart kompensera dem som köpt årskort ekonomiskt. Exakt hur det i så fall kommer se ut ber vi att få återkomma med när tydliga riktlinjer kring detta finns. Ingen skall dock känna oro för att köpa eller förlänga sitt årskort.

Klicka här för att bli medlem i Villa Lidköping >>

Prisinformation:

Sittplats

Sektion B och C rad 3 och uppåt 3.160:-
Sektion A och D samt sektion B och C rad 1 och 2 2.960:-

Ståplats

Vuxen: 2.250:-
Pensionär: 1.850:-
Ungdom 13-19 år: 1.050:-

Medlemskap

Stödmedlemskap 400:-
Familjemedlemskap 995:-

Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se