image00002

Villa Lidköpings årsmöte lockade storpublik

Högt digitalt intresse under Villa Lidköpings årsmöte – cirka 835 personer såg mötet live: ”Visar att vi har en väldigt engagerad publik”

Till följderna av coronapandemin så arrangerade för första gången Villa Lidköpings årsmöte, helt digitalt. Något som visade sig vara oerhört uppskattat.

-Ett årsmöte brukar annars snitta ungefär 60 personer och under torsdagen kunde vi räkna ihop att 835 personer tittade på årsmötets livesändning, på två olika plattformar. En oerhört stark siffra som visar att vi har en väldigt engagerad pubik och det borde vara något slags rekord för årsmötesintresse inom bandysverige, säger Rasmus Abrahamsson, sociala medier och webbansvarig.

Årsmötet varade i cirka 1 timme och 20 minuter och ordförande Rogher Selmosson var tydlig med att påpeka Blå Hjärtats tyngdpunkt i det ekonomiska resultatet.

-Om inte kansliet fått idén med Blå Hjärtat och inte supportrar och samarbetspartners stöttat föreningen med de 643 000 kr så hade året slutat med ett minusresultat. Nu kan vi glädje oss ett litet positivt resultat. Den insats som gjordes genom Blå Hjärtat är helt makalös. En stor eloge och många tusen tack till alla som bidragit, konstaterar Rogher Selmosson.

Vid årsmötet blev även en ny ledamot invald på två år, Anders Rydén efter Per Sundling som valt att lämna styrelsen. Det blev även omval på två år för Mattias Nilsson och Elin Öberg samt Per Alexanderson på ett år. Rogher Selmosson omvaldes till ordförande på ett år och övriga styrelsen är Lennart Johansson, Maria Björkholm, Erik Rosengren och Karin Gustafson.

Ta del av Års- och Koncernredovisning 2019/2020 >


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se