skridskolul 1

Välkommen till skridskokul 2020 – vi startar 9 oktober

Dags för ny säsong med Skridskokul – vi välkomnar nya som gamla att starta en ny säsong med oss 

Fredagen den 9 oktober startar vi en ny säsong med Skridskokul. Vi hoppas att just du vill vara med på världens roligaste Skridskokul tillsammans med oss i Villa Lidköping BK.

Skridskokul passar alla som vill lära sig åka skridskor, inga förkunskaper krävs. Skridskoskolan är främst för tjejer och killar födda 2014-2016. Även äldre barn är välkomna förutsatt att de är nybörjare. Det passar också för dig som redan lärt dig åka lite och som vill bli ännu bättre skridskoåkare. Huvudsaken är att alla ska trivas, träffa nya kompisar och bli duktiga skridskoåkare.

Vi startar upp säsongen, fredagen den 9/10 kl. 17.00–18.00.
Vid det första tillfället samlas alltid alla barn och föräldrar på ståplatsläktaren kl. 16.30 för lite information, men till följderna av covid-19 så kommer vi den här säsongen att skicka ut ett videoklipp som innehåller all den information ni som föräldrar behöver (viktigt att ni registrerar rätt mailadress).

Utrustning

Är det så att man är i behov att låna utrustning så finns Fritidsbanken i Lidköping, se länk för öppettider: https://www.fritidsbanken.se/fritidsbank/lidkoping/

Vid dem första tillfällena har Villa Lidköping tagit fram ett bandypaket, innehållet i det är ett halsskydd samt en vattenflaska. Pris för detta bandypaket är 250kr. Betalning sker via swish.

Betalning

De första tre tillfällena så får man prova helt kostnadsfritt, efter det tillkommer en avgift på 400kr – vilket är medlemsavgiften i Villa Lidköping. I den avgiften ingår det licens för barnet men även en rad olika medlemsförmåner.

Läs mer och bli medlem här >

För mer information eller frågor:
skridskokul@vlbk.se

Boka din plats i Skridskokul här >>

Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se