säs kort

#Blåhjärtat – det fiktiva säsongskortet

Nu finns en chans för dig som inte köpt säsongskort – köp ett fiktivt säsongskort med chans till uppgradering vid nya publikrestrektioner

Det finns flera olika sätt att stötta Villa Lidköping. Ett av dom är det efterfrågade och nu färska “fiktiva säsongskortet”. Ett säsongskort som till en början är helt fiktivt men som faktiskt kan ge dig möjlighet att se bandy i vinter.

Du som stödjer #Blåhjärtat med ett fiktivt säsongskort under säsongen 2020/2021 kommer få möjlighet att uppgradera till ett fysiskt säsongskort vid ett eventuellt publikinsläpp i större utsträckning (Exempelvis 1500-2000 personer tillåts på evenemanget). Man kommer då erbjudas att betala mellanskillnaden från det ”fiktiva säsongskortet” till ett ordinarie säsongskort och på så sätt uppgraderas (exempel, fiktivt säsongskort 1500:-, säsongskort vuxen 2260:-, mellanskillnaden blir då 760:-). Man kommer då ha förtur till de eventuella säsongskort som släpps framöver till livematcher med Villa Lidköping i Sparbanken Lidköping Arena innan de kan erbjudas på ”den öppna marknaden”.

Fem personer bland dom ”fiktiva” säsongskorten kommer att få följa med oss när vi tillsammans med herr- och damlaget äter en middag och firar efter säsongen.

Märk din gåva med “Blåhjärtat säsongskort” när du stöttar klubben.

Som ett bevis att ditt hjärta klappar blått så kommer du att få ett fysiskt säsongskort av kansliet (OBS! Kortet gäller under rådande publikrestrektioner (2020-10-01) ej som inträde på herr- och damlagets hemmamatcher. Befintliga säsongskortsinnehavare prioriteras först, därefter fiktiva säsongskortsinnehavare och sedan alla intressenter).

(Ta gärna en printscreen på ditt stöd och publicera i sociala medier med #Blåhjärtat #Tillsammans.)

Prioriteringsordning vid eventuella publikökningar:
1. Befintliga säsongskortsinnehavare
2. Fiktiva säsongskortsinnehavare
3. Övriga suppotrar

Blåhjärtat fiktivt 701

BANNER MALL 3


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se